Contact us |
1-39-3 Nishi Toride Ibaraki 302-0025 |
http://www.fureai.or.jp/~kkb/ |
kkb@fureai.or.jp |
Japan
|
Product Description in English |
取り扱い商品 Japanese |
processed foods, wine and juice, general merchandise |
加工食品、ワイン、ジュース、雑貨 |
HS Code Categories in English |
HS Code Categories in Japanese |
1904 FOODS PREPARED BY SWELL CEREAL OR ROAST OF OTHER CEREALS, IN FLAKES |
1904 穀物、穀物産品を膨張、焙煎して得た調製食料品(コーンフレーク等)及びフレーク状の穀物 |
2001 VEG, FRUIT, NUTS ETC, PREP OR PRES BY VINEGAR, ACETIC ACID |
2001 食酢、酢酸により調理し、保存に適する処理をした野菜、果実、ナット、他の植物の食用部分 |
2003 MUSHROOMS & TRUFFLES PREPARED OR PRESERVED OTHER THAN BY VINEGAR, ACETIC ACID |
2003 調製し、保存に適する処理をしたきのこ、トリフ(食酢、酢酸により調理、保存処理をしたものを除く) |
2005 OTHER VEGETABLES, NOT FROZEN, PREPARED OR PRESERV OTHER THAN BY VINEGAR OR ACETIC ACID |
2005 調製し、保存に適する処理をした他の野菜(冷凍してないもの)(食酢、酢酸により調理、保存処理をしたものを除く) |
2007 JAMS, FRUIT JELLIES, MARMALADES FRUIT OR NUT PUREE, PASTES, COOKED |
2007 ジャム、フルーツゼリー、マーマレード、果実又はナットのピューレ、ペースト(加熱調理のもの) |
2009 FRUIT JUICES (& GRAPE MUST) & VEG JUICE, NONE ALCOHOL |
2009 果実、野菜ジュース(ぶどうの搾汁を含み、未発酵、ノンアルコールで加糖を問わない) |
|
|