Contact us |
leninsky Prospect-29 office#4 moscow MOSCOW 117071 |
|
mehran@ips.ac.ru |
Japan
|
Product Description in English |
取り扱い商品 Japanese |
Brackens(saltish) |
|
HS Code Categories in English |
HS Code Categories in Japanese |
2001 VEG, FRUIT, NUTS ETC, PREP OR PRES BY VINEGAR, ACETIC ACID |
2001 食酢、酢酸により調理し、保存に適する処理をした野菜、果実、ナット、他の植物の食用部分 |
2002 TOMATOES PREPARED OR PRESERVED OTHER THAN BY VINEGAR OR ACETIC ACID |
2002 調製し、保存に適する処理をしたトマト(食酢、酢酸により調理、保存処理をしたものを除く) |
2003 MUSHROOMS & TRUFFLES PREPARED OR PRESERVED OTHER THAN BY VINEGAR, ACETIC ACID |
2003 調製し、保存に適する処理をしたきのこ、トリフ(食酢、酢酸により調理、保存処理をしたものを除く) |
2004 OTHER VEGETABLES, FROZEN,P REPARED OR PRESERV OTHER THAN BY VINEGAR OR ACETIC ACID |
2004 調製し、保存に適する処理をした他の野菜(冷凍)(食酢、酢酸により調理、保存処理をしたものを除く) |
2005 OTHER VEGETABLES, NOT FROZEN, PREPARED OR PRESERV OTHER THAN BY VINEGAR OR ACETIC ACID |
2005 調製し、保存に適する処理をした他の野菜(冷凍してないもの)(食酢、酢酸により調理、保存処理をしたものを除く) |
2006 FRUIT / NUTS / FRUIT-PEEL, OTHER PARTS OF PLANTS, PRESERVED BY SUGAR |
2006 砂糖で調製した野菜、果実、ナット、果皮、他植物の部分(ドレイン、グラッセ、クリスタライズしたもの) |
|
|