Contact us |
FARALLON LEON GUANAJUATO 37160 |
http://JOE BOOTS.COM |
mcesarles@yahoo.es |
Mexico
|
Product Description in English |
取り扱い商品 Japanese |
|
|
HS Code Categories in English |
HS Code Categories in Japanese |
2003 MUSHROOMS & TRUFFLES PREPARED OR PRESERVED OTHER THAN BY VINEGAR, ACETIC ACID |
2003 調製し、保存に適する処理をしたきのこ、トリフ(食酢、酢酸により調理、保存処理をしたものを除く) |
2004 OTHER VEGETABLES, FROZEN,P REPARED OR PRESERV OTHER THAN BY VINEGAR OR ACETIC ACID |
2004 調製し、保存に適する処理をした他の野菜(冷凍)(食酢、酢酸により調理、保存処理をしたものを除く) |
2005 OTHER VEGETABLES, NOT FROZEN, PREPARED OR PRESERV OTHER THAN BY VINEGAR OR ACETIC ACID |
2005 調製し、保存に適する処理をした他の野菜(冷凍してないもの)(食酢、酢酸により調理、保存処理をしたものを除く) |
2006 FRUIT / NUTS / FRUIT-PEEL, OTHER PARTS OF PLANTS, PRESERVED BY SUGAR |
2006 砂糖で調製した野菜、果実、ナット、果皮、他植物の部分(ドレイン、グラッセ、クリスタライズしたもの) |
2007 JAMS, FRUIT JELLIES, MARMALADES FRUIT OR NUT PUREE, PASTES, COOKED |
2007 ジャム、フルーツゼリー、マーマレード、果実又はナットのピューレ、ペースト(加熱調理のもの) |
2008 FRUIT, NUTS ETC OTHERWISE PREPARED OR PRESERVED |
2008 果実、ナット、他植物の食用の部分(その他の調製をし、保存に適する処理をしたもの) |
|
|