Contact us |
nowon2ga taegu kyungbuk 706-030 |
|
maltook@korea.com |
South Korea
|
Product Description in English |
取り扱い商品 Japanese |
import of bakery ingreidents |
各種製菓材料 |
HS Code Categories in English |
HS Code Categories in Japanese |
2101 EXTRACTS ETC OF COFFEE, TEA OR MATE; ROAST CHICORY |
2101 コーヒー、茶、マテ茶のエキス、エッセンス、濃縮物、これらをもとにした調製品、チコリーその他のコーヒー代用品(焙煎したもの) |
2102 YEASTS, DEAD SINGLE-CELL MICRO-ORG, REFINED BAKING POWDER |
2102 酵母(活性であるかを問わない)及び他の単細胞生物(生きていないもの)及び精製したベーキングパウダー |
2103 SAUCES & PREP; MIXED CONDIMENTS, MUSTARD FLOUR, ETC |
2103 ソース、ソース用の調製品、混合調味料、マスタード粉、ミール、調製したマスダード |
2105 ICE CREAM & OTHER EDIBLE ICE, WITH COCOA OR NOT |
2105 アイスクリームその他の氷菓(ココアを含有するかを問わない) |
2106 OTHER FOOD PREPARATIONS |
2106 その他の調製食料品 |
1704 SUGAR CONFECTIONERY (INCL WHITE CHOCOLATE), WITHOUT COCOA |
1704 砂糖菓子(ホワイトチョコレートを含み、ココアを含まないもの) |
|
|