Contact us |
418-1 daerari, gijangup, gijanggun busan korea 619-903 |
|
hsnamgung@hanmir.com |
South Korea
|
Product Description in English |
取り扱い商品 Japanese |
round scad(muro-aji)<BR>sardine<BR>anchovy<BR>squid |
|
HS Code Categories in English |
HS Code Categories in Japanese |
0302 FISH, FRESH / CHILLED (EXCEPT FILLETS & OTHER FISH MEAT) |
0302 魚(生鮮、冷蔵のもの)、0304項の魚のフィレその他の魚肉を除く |
0303 FISH, FROZEN (EXCEPT FILLETS & OTHER FISH MEAT) |
0303 魚(冷凍したもの)0304項の魚のフィレその他の魚肉を除く |
0304 FISH FILLETS & OTHER FISH MEAT, FRESH / CHILLED / FROZEN |
0304 魚のフィレその他の魚肉(生鮮、冷蔵、冷凍のもの) |
0305 FISH , DRIED / SALTED / SMOKED ; EDIBLE POWDER, MEAL, PELLET |
0305 魚(乾燥、塩漬け、燻製)、食用魚粉、ミール、ペレット |
0306 CRUSTACEANS UNSHELLED, LIVE / FR / CHLD / FRZN / SLTD / BOILD / EDIBLE POWDER, MEAL, PELLET |
0306 甲殻類、殻付(LIVE, 生鮮、冷蔵、冷凍、塩漬け、蒸、茹)及びその粉、ミール、ペレット |
0307 MOLLUSCS & AQUATIC INVERTEBRATES, LIVE / FR / CHLD / FRZN / SLTD; EDIBLE POWDER, MEAL, PELLET |
0307 軟体動物、水棲無脊椎動物、その食用粉、ミール、ペレット(甲殻類を除く)(LIVE, 生鮮、冷蔵、冷凍、塩漬け) |
|
|