Contact us |
#426-286,MUNHYUN 1 DONG,NAMGU, BUSAN S.KOREA 604-818 |
|
jikwak77@yahoo.co.kr |
South Korea
|
Product Description in English |
取り扱い商品 Japanese |
IMPORT CONFECTIONERY |
|
HS Code Categories in English |
HS Code Categories in Japanese |
1702 OTHER SUGARS, SUGAR SYRUPS, ARTIFICIAL HONEY,CARMEL, INCL CHEMICALLY PURE LACTOSE ETC; SOLID |
1702 その他の糖類(化学的に純粋な乳糖、麦芽糖、ぶどう糖、果糖を含む)人造はちみつ、カラメル |
1704 SUGAR CONFECTIONERY (INCL WHITE CHOCOLATE), WITHOUT COCOA |
1704 砂糖菓子(ホワイトチョコレートを含み、ココアを含まないもの) |
2206 FERMENTED BEVERAGES (CIDER, PERRY, MEAD ETC) |
2206 その他の発泡酒,アップルサイダー、なし酒、ミード等並びに発酵酒とアルコールを含有しない飲料との混合物等 |
2209 VINEGAR & SUBSTITUTES FOR VINEGAR FROM ACETIC ACID |
2209 食酢及び酢酸からの食酢代用物 |
2103 SAUCES & PREP; MIXED CONDIMENTS, MUSTARD FLOUR, ETC |
2103 ソース、ソース用の調製品、混合調味料、マスタード粉、ミール、調製したマスダード |
2106 OTHER FOOD PREPARATIONS |
2106 その他の調製食料品 |
|
|