Contact us |
7-2 chuo-ku Sendai Miyagi 005−0004 |
http://www.jih.jp |
sendai@peters.jp |
Japan
|
Product Description in English |
取り扱い商品 Japanese |
Sapporo,Sendai,Yokohama,Nagoya |
仙台,札幌,横浜,名古屋の英会話スクール情報 |
HS Code Categories in English |
HS Code Categories in Japanese |
0206 OTHER MEAT EDIBLE OFFAL, BOVINE, SWINE, SHEEP, GOAT, HORSE, FR / CHLD / FZ |
0206 その他の馬、ロバ、ラバ、ヒニーの肉、食用くず肉(生鮮、冷蔵、冷凍のもの) |
0208 OTHER MEAT & EDIBLE OFFAL, FRESH / CHILLED / FROZEN |
0208 その他の肉、食用のくず肉(生鮮、冷蔵、冷凍のもの) |
0603 CUT FLOWERS & BUDS FOR BOUQUETS, PREPARED FOR DECORATION, FRESH / DRIED / DYED |
0603 切花、花芽(生鮮、乾燥、染色、漂白、その他の加工をしたもので装飾用のもの |
0604 FOLIAGE, GRASSES ETC FOR BOUQUETS ETC, PREPARED |
0604 葉、枝その他の部分(花、花芽のないもの)草、こけ、地衣(生鮮、乾燥、染色、漂白、他の加工をしたもので装飾用のもの |
2102 YEASTS, DEAD SINGLE-CELL MICRO-ORG, REFINED BAKING POWDER |
2102 酵母(活性であるかを問わない)及び他の単細胞生物(生きていないもの)及び精製したベーキングパウダー |
2103 SAUCES & PREP; MIXED CONDIMENTS, MUSTARD FLOUR, ETC |
2103 ソース、ソース用の調製品、混合調味料、マスタード粉、ミール、調製したマスダード |
|
|