Contact us |
C.Newman Santiago RM 6770275 |
|
di_mar@hotmail.com |
Chile
|
Product Description in English |
取り扱い商品 Japanese |
Sea Urchin, King Cr, Snow Crab, Scallops, Abalone Top Shell,........ Salmon, Hake, ..... |
|
HS Code Categories in English |
HS Code Categories in Japanese |
0303 FISH, FROZEN (EXCEPT FILLETS & OTHER FISH MEAT) |
0303 魚(冷凍したもの)0304項の魚のフィレその他の魚肉を除く |
0304 FISH FILLETS & OTHER FISH MEAT, FRESH / CHILLED / FROZEN |
0304 魚のフィレその他の魚肉(生鮮、冷蔵、冷凍のもの) |
0306 CRUSTACEANS UNSHELLED, LIVE / FR / CHLD / FRZN / SLTD / BOILD / EDIBLE POWDER, MEAL, PELLET |
0306 甲殻類、殻付(LIVE, 生鮮、冷蔵、冷凍、塩漬け、蒸、茹)及びその粉、ミール、ペレット |
0307 MOLLUSCS & AQUATIC INVERTEBRATES, LIVE / FR / CHLD / FRZN / SLTD; EDIBLE POWDER, MEAL, PELLET |
0307 軟体動物、水棲無脊椎動物、その食用粉、ミール、ペレット(甲殻類を除く)(LIVE, 生鮮、冷蔵、冷凍、塩漬け) |
1605 CRUSTACEANS, MOLLUSCS ETC. PREPARED / PRESERVED |
1605 甲殻類、軟体動物、その他の水棲無脊椎動物(調製し、保存に適した処理をしたもの) |
0808 APPLES, PEARS & QUINCES, FRESH |
0808 りんご、なし及びマルメロ(生鮮のもの) |
|
|