Contact us |
#15-9, Keoyeo-Dong, Songpa-Ku, Seoul seoul 138-110 |
|
pilinko@korea.com |
South Korea
|
Product Description in English |
取り扱い商品 Japanese |
Native staches.<BR>Modified starched.<BR>Starch preparation. |
|
HS Code Categories in English |
HS Code Categories in Japanese |
1901 MALT EXTACT, FOOD PREPARATIONS OF FLOUR ETC, UNDER 40% COCOA CONTENTS |
1901 麦芽エキス、穀粉、ミール、でん粉、麦芽エキスの調製食料品、ココアを含有するものでは、ココア含有量が40%以下のもの) |
1902 PASTA, PREPARED OR NOT; COUSCOUS, PREPARED OR NOT |
1902 パスタ類(加熱調理し、肉等の材料を詰めてあるかを問わない)及びクースクース |
1903 TAPIOCA & SUBSTITUTES FROM STARCH. IN FLAKES, GARAIN, PEARLED |
1903 タピオカ、でん粉から製造したタピオカ代用物(フレーク、粒、真珠、その他の形状のもの) |
1904 FOODS PREPARED BY SWELL CEREAL OR ROAST OF OTHER CEREALS, IN FLAKES |
1904 穀物、穀物産品を膨張、焙煎して得た調製食料品(コーンフレーク等)及びフレーク状の穀物 |
1905 BREAD, PASTRY, CAKES, COMMUNION WAFERS, RICE PAPER, OTHER BAKERS' WARES |
1905 パン、ペストリー、ケーキ、ビスケット、他のベーカリー製品、聖さん用ウエハー、医療用オブラート、ライスペーパー等の物品 |
|
|