Contact us |
Ivan Vazov str. 4 Tzar Kaloian Razgrad county 7280 |
http://www.rosvercheese.com |
info@rosvercheese.com |
Bulgaria
|
Product Description in English |
取り扱い商品 Japanese |
Bulgarian White Cheese is semi hard cheese, white coloured with 3% salt consistency, similar to Greek Feta. It is made from cow's milk or mixture between raw cow's milk and high quality milk powder. |
ブルガリアの白いチーズはギリシャのfeta へ類似した3% の塩の一貫性と着色されるsemi 堅いチーズ, 白である。それは未加工牛のミルクと良質のミルク粉間の牛のミルクか混合物からなされる。 |
HS Code Categories in English |
HS Code Categories in Japanese |
0403 BUTTERMILK, YOGURT, KEPHIR , FERMENTED / WHETHER OR NOT FLAVORD |
0403 バターミルク、凝固したミルク、ヨーグルト、ケフィア(発酵 / 酸性化したもの)加糖、加香料かを問わない |
0406 CHEESE & CURD |
0406 チーズ及びカード |
0406 CHEESE & CURD |
0406 チーズ及びカード |
 |
 |