Contact us |
C/Oscar Espla 2, 3-15 Alicante Alicante 03003 |
http://santaagnes.es |
aki.sato@santaagnes.es |
Spain
|
Product Description in English |
取り扱い商品 Japanese |
Spanish spaices, delicatessens and wine |
スペイン産のスパイス(松の実、パプリカ、サフラン等)、デリカテッセン(カラスミ、キャビア、アンチョビ等)ワイン |
HS Code Categories in English |
HS Code Categories in Japanese |
1604 FISH; CAVIAR & CAVIAR SUBSTITUTES, PREPARED / PRESERVED |
1604 魚(調製し、保存に適する処理をしたもの)キャビア、魚卵から調製したキャビア代用品 |
1605 CRUSTACEANS, MOLLUSCS ETC. PREPARED / PRESERVED |
1605 甲殻類、軟体動物、その他の水棲無脊椎動物(調製し、保存に適した処理をしたもの) |
2006 FRUIT / NUTS / FRUIT-PEEL, OTHER PARTS OF PLANTS, PRESERVED BY SUGAR |
2006 砂糖で調製した野菜、果実、ナット、果皮、他植物の部分(ドレイン、グラッセ、クリスタライズしたもの) |
2007 JAMS, FRUIT JELLIES, MARMALADES FRUIT OR NUT PUREE, PASTES, COOKED |
2007 ジャム、フルーツゼリー、マーマレード、果実又はナットのピューレ、ペースト(加熱調理のもの) |
2008 FRUIT, NUTS ETC OTHERWISE PREPARED OR PRESERVED |
2008 果実、ナット、他植物の食用の部分(その他の調製をし、保存に適する処理をしたもの) |
2009 FRUIT JUICES (& GRAPE MUST) & VEG JUICE, NONE ALCOHOL |
2009 果実、野菜ジュース(ぶどうの搾汁を含み、未発酵、ノンアルコールで加糖を問わない) |
|
|